Mensen

LADINGLOZE COMMUNICATIE TUSSEN MENSEN

MENSEN-met-paarden-equoiaMeerdaags basisprogramma, workshops, individuele coaching en systeemopstellingen. De paarden zetten je verbijsterend oprecht mee op weg om dichter bij de essentie te komen van zowel je boodschap als van jezelf.

Mensen voelen zichzelf vaak niet meer dan het product van hun verleden, of een speelbal van omstandigheden. We maken mensen bewust van de eindeloze potentie van Creëren en van het besef dat je werkelijk de kapitein bent van het schip dat jouw leven is. Het is een kwestie van keuzes maken en richting geven aan de gevolgen van die keuzes. Of dit het leven makkelijker maakt? Lang niet altijd. Wél boeiender, rijker en meer verbonden. Laat je meenemen in de vind-tocht van je eigen essentie!

AANBOD:

Basisprogramma Ladingloze Communicatie

Via paarden laten we je ervaren hoe je van betekenis kan zijn door ladingloos in interactie te gaan met je omgeving. Geen vage verhalen, wel consequent oplossingsgerichte begeleiding, concrete ervaringsgerichte oefeningen, achtergrondinfo, zelfreflectie en de nodige praktijk met de paarden (van op de grond).

Lees meer

Individuele coaching met ondersteuning van paarden

Ervaar je angst? Voel je jezelf onzeker of afhankelijk? Vind je het moeilijk jezelf ‘zichtbaar’ te maken? Heb je moeite met het aangeven van grenzen? Ben je burn-out en heb je nood aan extra ruggesteun? Onze coachings zijn bedoeld voor iedereen die op zoek is naar de power om zelf het roer van je eigen leven in handen te nemen.

Lees meer

Introductieworkshop Ladingloze Communicatie

We organiseren deze introductieworkshop als kennismaking met de oplossingsgerichte taal Ladingloze Communicatie. In 5 stappen nemen we je mee in hoe je vanuit die taal onze missie kan omzetten naar de praktijk: “Authentiek zorgen voor jezelf i.f.v. de context”…

Lees meer

Systeemopstelling met ook paarden als representanten

Opstellingen zijn een snelle en intense manier om inzicht te krijgen in de dynamieken van een systeem (familie, organisatie, maatschappij,…). De paarden fungeren mee als representanten. Door te zijn wie ze zijn, doen ze wat ze doen: in élk hier en nu wijst een paard je op je valkuilen en je kwaliteiten.

Lees meer