Verbindende Duidelijkheid met paarden: grondwerk en rijden

PAARDEN---rijden2In deze tweedaagse workshop leer je hoe je de kernaspecten van mijn boek “Verbindende Duidelijkheid. Als paarden je uitnodigen tot authentiek, oplossingsgericht leiderschap” kan inzetten om vanuit een (nog) dieper contact met paarden te werken.

Dag 1: grondwerk

Kernbegrippen zijn Aandacht, Richting en Ruimte. Tijdens deze dag ervaar je wat deze begrippen betekenen en wat ze kunnen teweegbrengen. Ervaringsoefeningen met elkaar doen je  doorvoelen wat deze intenties doen met het lichaam en met het contact met de ander. Daarna ga je met de paarden aan de slag en kan je ervaren hoe werken vanuit deze drie intenties de communicatie beïnvloedt: minimale signalen, maximale afstemming. 
Zowel leiden aan het touw als het losse grondwerk komen aan bod, afgestemd op ieders ervaring en behoefte.

Dag 2: rijden

In deze dag worden de kernbegrippen Aandacht, Richting en Ruimte uitgediept naar het rijden toe, aangevuld met een vierde essentieel begrip: Balans. Lichtheid in het rijden en voluit genieten met je paard staan centraal tijdens deze dag. Rij-ervaring is niet noodzakelijk. We werken individueel en afgestemd op ieders ervaring en behoefte.

We garanderen je een dag vol eye-openers en inspiratie die het leven met je paard op een heel ander level zal brengen. De nadruk ligt op de praktijk, gespijsd met nuttige theorie.

Practicalia:

  • Start- en einduur: van 10.00u tot 17.00u.
  • Prijs: 185 € bij het volgen van enkel dag 1 / 345 € voor het volgen van beide dagen. Let op: voor dag 2 (rijden) is het volgen van dag 1 (grondwerk) een voorwaarde.
  • Maximaal aantal deelnemers: 4
  • Een heerlijke lunch wordt voorzien, alsook koffie, thee en water.
  • Deze activiteit wordt ook op aanvraag georganiseerd vanaf een groep van 4 personen, op domein Equoia of op uw locatie.

 

Geplande activiteiten

Geen Evenementen