Individuele coaching met ondersteuning van paarden

MENSEN---coaching

De individuele coachings zijn bedoeld voor iedereen die op zoek is naar de power  om zelf het roer van je eigen leven in handen te nemen.

Ervaar je angst? Voel je jezelf onzeker of afhankelijk? Vind je het moeilijk jezelf ‘zichtbaar’ te maken? Heb je moeite met het aangeven van grenzen? Ben je burn-out en heb je nood aan extra ondersteuning in het terug oppakken van wat haalbaar is? Kan je veerkracht in het algemeen een boost gebruiken?

In het mee richting geven aan deze en andere thema’s combineer ik mijn ervaring als Solution Focus coach (ik los geen problemen op, ik help oplossingen vinden) met inzichten en ervaringen vanuit hoe paarden in het leven staan, als individu en als kudde.

Hoe kunnen paarden jou helpen?

Dat paarden vluchtdieren zijn, houdt niet in dat ze angstig zijn. Integendeel. Paarden nodigen uit tot overzicht, zorgvuldigheid, power, duidelijkheid… Ze verspillen geen energie: ze doen wat nodig is, op het moment dat nodig is, in het volume dat nodig is. Paarden zijn meesters in het teweegbrengen van verbindende duidelijkheid door Ladingloze Communicatie.

Verloop van een coachinggesprek:

Vanuit een voorgesprek verken ik samen met jou jouw vraag(vanuit een Oplossingsgerichte aanpak). Vervolgens help ik je via het inzetten van een of meerder paarden verder op weg.

Kortom: ik help je om jouw antwoorden te vinden door te luisteren, door te vragen, door woorden te geven aan wat de paarden laten zien.

Praktisch:

Een coachingsessie duurt 1,45 uur

Prijs per sessie: op aanvraag

De minimum leeftijd voor een coaching is 16 jaar