Individuen

VERBINDENDE DUIDELIJKHEID – INDIVIDUEN

Workshops, individuele coaching en systeemopstellingen. De paarden zetten je verbijsterend oprecht mee op weg om dichter bij de essentie te komen van zowel je boodschap als van jezelf.

Mensen voelen zichzelf vaak niet meer dan het product van hun verleden, of een speelbal van omstandigheden. We maken mensen bewust van de eindeloze potentie van Creëren en van het besef dat je werkelijk de kapitein bent van het schip dat jouw leven is. Het is een kwestie van keuzes maken en richting geven aan de gevolgen van die keuzes. Of dit het leven makkelijker maakt? Lang niet altijd. Wél boeiender, rijker en meer verbonden. Laat je meenemen in de vind-tocht van je eigen essentie!

AANBOD:

START vanuit STOP. Exploratietijd creëren in interacties

STOP-momenten zijn exploratiemomenten. Ze zetten je in het hier en nu, zodat je daar vanuit kan doen wat een situatie nodig heeft, in plaats van reactief (niet) te handelen vanuit jouw interpretaties, scenario’s, oordelen, assumpties, emoties

Lees meer

‘De Kracht van 5’: een Oplossingsgericht instrument om reflectie te bevorderen en communicatie te verbeteren

Wat is ‘De Kracht van 5’? Het spel ‘De Kracht van 5’ bestaat uit een speelveld en reflectievragen. Het is gebaseerd op werkende interacties in de natuur, specifiek op 5 kernelementen van natuurlijk paardengedrag en hoe deze menselijke interacties constructiever en proactiever kunnen maken, op verschillende niveaus van interactie: Intrapersoonlijk (interactie binnen het team ‘Ik, …

Lees meer

Van betekenis zijn voor jezelf en voor anderen

Ik vertaalde mijn boek “Verbindende Duidelijkheid. Als paarden je uitnodigen tot authentiek, oplossingsgericht leiderschap” in een reeks video’s. Deze video’s combineren informatie rond een kerntopic uit het boek met beeldmateriaal van natuurlijk paardengedrag en daar werkte ik enkele programm’s rond uit.

Lees meer

Individuele coaching met ondersteuning van paarden

Ervaar je angst? Voel je jezelf onzeker of afhankelijk? Vind je het moeilijk jezelf ‘zichtbaar’ te maken? Heb je moeite met het aangeven van grenzen? Ben je burn-out en heb je nood aan extra ruggesteun? Onze coachings zijn bedoeld voor iedereen die op zoek is naar de power om zelf het roer van je eigen leven in handen te nemen.

Lees meer

Workshop Durven Zichtbaar Zijn

Durven zichtbaar zijn is een leiderschapskwaliteit. Deze eendaagse workshop helpt je in jouw werkcontext meer leiderschap op te nemen. De ervaringen met de paarden zorgen voor diepgaande inzichten, en jouw proces wordt professioneel vastgelegd in beelden die jij mee naar huis krijgt. Uniek!

Lees meer

Systeemopstelling met ook paarden als representanten

Opstellingen zijn een snelle en intense manier om inzicht te krijgen in de dynamieken van een systeem (familie, organisatie, maatschappij,…). De paarden fungeren mee als representanten. Door te zijn wie ze zijn, doen ze wat ze doen: in élk hier en nu wijst een paard je op je valkuilen en je kwaliteiten.

Lees meer