Teams

VERBINDENDE DUIDELIJKHEID – TEAMS

Teambegeleidingen rond het effect van authentiek, oplossingsgericht leiderschap. Onze werkwijze is geïnspireerd door de performante structuur binnen natuurlijke paardenkuddes.

Een paardenkudde is veel meer dan zomaar een verzameling van paarden. Binnen de kudde ontstaat op authentieke wijze een harmonieuze structuur van individuen die elk, binnen de dynamiek van de kudde, autonoom bestaan.

Dit fenomeen inspireert Equoia om op een oplossingsgerichte en innovatieve manier te gaan kijken naar de opzet, de aansturing en de werking van teams en organisaties. Verbindende Duidelijkheid  is daarbij de sleutel tot het creëren van alerte en wendbare teams en organisaties.

Meer achtergrond vind je in mijn boek “Verbindende Duidelijkheid. Als paarden je uitnodigen tot authentiek, oplossingsgericht leiderschap” 

We werken zowel met teams als via individuele begeleiding, zowel voor leidinggevenden als voor medewerkers. Al onze programma’s zijn maatwerk: meer informatie op aanvraag.

Er kan voor een professionele fotoreportage van de sessie worden gezorgd, daarvoor werken we samen met Hans Stockmans van www.stockmansvision.com.

AANBOD

Onze programma’s zijn steevast maatwerk rond o.a. onderstaande topics:

Lezing Verbindende Duidelijkheid

Tijdens deze interactieve lezing belicht ik de kernaspecten van mijn boek “Verbindende Duidelijkheid. Als paarden je uitnodigen tot authentiek, oplossingsgericht leiderschap”. Ik neem je mee op vind-tocht naar antwoorden op de vraag “Hoe word ik (meer) van betekenis?” (in je werkcontext) door middel van achtergrondinformatie en ervaringen.

Lees meer

Teambegeleiding: vorm een kudde met jouw team

In elke groep zijn er ‘symptomen’ (irritaties, onduidelijke rollen, impliciete verwachtingen, conflicten, conflict vermijdend gedrag, gebrek aan motivatie, verschillen in doelen en prioriteiten,…) Als teams en organisaties meer een ‘kudde’ gaan vormen, is duidelijkheid troef op een manier die krachtig verbindt.

Lees meer