Links

MENSEN EN ORGANISATIES

True Colours is een “partner in crime” voor organisaties die zich voor belangrijke, soms lastige, strategische keuzes geplaatst zien, voor teams die hun samenwerking willen versterken, voor individuen die geconfronteerd worden met professionele uitdagingen.

Il Faro biedt een rijk aanbod aan Oplossingsgerichte coaching, training en organisatieontwikkeling.

Unicon Solutions is an international executive consultancy firm bringing IT as an enabler to the business.

Praktijk InnerForce is er voor het opsporen en in beweging zetten van fysiek, mentaal en emotionele blokkades zodat het Zelf helend vermogen terug kan stromen. Daarnaast worden er ook unieke workshops aangeboden om terug in contact te komen met onze innerlijke kracht.

Chateau Cortils is een haven van rust en natuur. De accommodaties zijn sfeervol ingericht voor een wee(end) weg of voor een speciale gelegenheid (voor groepen tot 45 personen). Ook voor workshops, retraites en vergaderingen. De omgeving leent zich bij uitstek voor rust zoeken in de natuur, wandelingen, fietstochten of stedenbezoek.

Villa Vigor, het landhuis van de levensenergie en kracht, is een stijlvolle vakantiewoning (tot 20 personen). Organisaties kunnen de leefruimte ook afhuren als inspirerende vergaderruimte. Op 15 minuten rijden van domein Equoia.

Casa Maran is een charmante 4-sterren B&B in een landelijke stijl. Alles is er afgestemd op een warm onthaal, gezelligheid, ontspanning, gastvrijheid en een nieuw levensmotto: “Herinner je gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag”… De gastvrouw is tevens barista en theesommelier. Op 20 minuten rijden van domein Equoia.

Mixette is een online communicatiebureau, gespecialiseerd in het maken van websites en videoreportages. Ze geven advies aan bedrijven die zich online willen positioneren en zorgen er mee voor dat websites hun doel niet missen.

 

PAARDEN

Ekibalance tracht paard en mens samen in balans te brengen, zowel lichamelijk als mentaal, voor een evenwichtig samenleven en -werken. (Romeo Vangoethemd: gecertificeerd paardentandarts en Lisbeth Wynants: osteopathie, shiatsu, cranio-sacraaltherapie en klassieke rijkunst)

Puur Landelijk: Via natuurlijk weidebeheer wordt hier gewerkt aan biologisch gezonde weides met veel diversiteit

Essentie, leven in balans is een film over een bijzondere werkwijze in omgang met paarden (te bestellen via Equoia)

The Art of Horses: geïnspireerde paardenportretten