Links

MENSEN EN ORGANISATIES

Hans Stockmans van Stockmansvision is een beeldverteller. Hij brengt de eigenheid van mensen, bedrijven en voorstellingen in beeld met spontane fotografie (ongeposeerde, authentieke foto’s).
Hans heeft zich helemaal verbonden met domein Equoia. Hij begeleidt mee de workshops Durven Zichtbaar Zijn en geeft ook eigen initiatieven vorm, zoals workshops rond Anders Kijken naar jezelf en naar de wereld.

True Colours is een “partner in crime” voor organisaties die zich voor belangrijke, soms lastige, strategische keuzes geplaatst zien, voor teams die hun samenwerking willen versterken, voor individuen die geconfronteerd worden met professionele uitdagingen.

Ilfaro biedt een rijk aanbod aan Oplossingsgerichte coaching, training en organisatieontwikkeling.

SFiO – Solution Focus in Organisations is een internationaal netwerk van oplossingsgerichte begeleiders dat onderzoek en toepassing van Oplossingsgericht werken in organisaties promoot, ondersteunt en ontwikkelt.

Unicon Solutions is an international executive consultancy firm bringing IT as an enabler to the business.

X Kwadraat biedt met gendergelijkwaardig ondernemen een uniek business concept voor mannen en vrouwen, vanuit de overtuitging  dat ondernemingen winnen door in te zetten op dialoog en diversiteit.  De juiste vrouw of man op de juiste plek is een beter uitgangspunt is dan opgelegde quota of op basis van onbewuste vooroordelen. Het gaat over het samenbrengen van talenten. Ondernemers zijn immers ondernemers, geen mannen of vrouwen.

Praktijk InnerForce is er voor het opsporen en in beweging zetten van fysiek, mentaal en emotionele blokkades zodat het Zelf helend vermogen terug kan stromen. Daarnaast worden er ook unieke workshops aangeboden om terug in contact te komen met onze innerlijke kracht.

Chateau Cortils is een haven van rust en natuur. De accommodaties zijn sfeervol ingericht voor een wee(end) weg of voor een speciale gelegenheid (voor groepen tot 45 personen). Ook voor workshops, retraites en vergaderingen. De omgeving leent zich bij uitstek voor rust zoeken in de natuur, wandelingen, fietstochten of stedenbezoek.

Villa Vigor, het landhuis van de levensenergie en kracht, is een stijlvolle vakantiewoning (tot 20 personen). Organisaties kunnen de leefruimte ook afhuren als inspirerende vergaderruimte. Op 15 minuten rijden van domein Equoia.

Mixette is een online communicatiebureau, gespecialiseerd in het maken van websites en videoreportages. Ze geven advies aan bedrijven die zich online willen positioneren en zorgen er mee voor dat websites hun doel niet missen.

PAARDEN

Ekibalance tracht paard en mens samen in balans te brengen, zowel lichamelijk als mentaal, voor een evenwichtig samenleven en -werken. (Romeo Vangoethemd: gecertificeerd paardentandarts en Lisbeth Wynants: osteopathie, shiatsu, cranio-sacraaltherapie en klassieke rijkunst)

Puur Landelijk: Via natuurlijk weidebeheer wordt hier gewerkt aan biologisch gezonde weides met veel diversiteit

Essentie, leven in balans is een film over een bijzondere werkwijze in omgang met paarden (te bestellen via Equoia)

The Art of Horses: geïnspireerde paardenportretten