Waarom coaching met ondersteuning van paarden?

Onze coachings zijn bedoeld voor iedereen die in zijn of haar leven op zoek is naar de power die tot creëren leidt en zich daar op een of andere manier in voelt vastlopen. Ervaar je angst? Voel je jezelf onzeker of afhankelijk? Vind je het moeilijk jezelf ‘zichtbaar’ te maken? Heb je moeite met het aangeven van grenzen? Ben je burn-out en heb je nood aan extra ondersteuning in het terug oppakken van wat haalbaar is?

Wat paarden voor mensen zoal kunnen bijdragen?

equoia-synchroniteit

Dat paarden vluchtdieren zijn, houdt niet in dat ze angstig zijn. Integendeel. Paarden zijn meesters in overzicht, zorgvuldigheid, power, duidelijkheid…
Paarden verspillen geen energie. Integendeel. Paarden doen wat nodig is, op het moment dat nodig is, in het volume dat nodig is…